fbpx

TERAPEUTISK

PUSTEVEILEDNING

& TRANSFORMATIV BREATHWORK

Hva kan du få hjelp til i pusteveiledning?


 • Stress, uro, angst, søvnvansker
 • Pustevansker, tung pust og andre pusteplager
 • Stressrelaterte og medisinsk uforklarte kroppslige plager
 • Lav energi, fatigue
 • Fordøyelsesbesvær, refluks
 • Bedre prestasjon i idrett, bedre utholdenhet og pusteeffektivitet
 • Konsentrasjonsvansker
 • Smerter, muskelspenninger og kroniske tilstander
 • Dysautonomi og dysregulert nervesystem, lang covid
 • Astma, KOLS, allergier, snorking, nese-, bihule- og halsproblemer, EILO
 • Stemmebruk
 • Lav selvtillit, selvfølelse og frykt

Adresse: Erling Skakkes gate 66, 7012 Trondheim (Tronka Helsesenter)

Hvis du ikke finner tid i kalenderen som passer deg, eller hvis du vil booke onlinetime, send meg melding sanni(a)mindgrit.no

Jeg tilbyr også transformative embodied breathwork sessions hvor målet kan være å finne veien tilbake hjem til pustens naturlige flyt, jobbe med emosjonelle blokkeringer og gi slipp på tankekjør, spenninger og stress.

På norsk or in English

Hva skjer i pusteveiledning?


Pust påvirker hvert eneste system i kroppen og er en viktig hjørnestein i helse og velvære. 

Pust har kraft til å endre tilstand til nervesystemet. Den har evnen til å lade deg opp, lindre stress, angst og frykt, og skifte perspektivet. God pust kan forebygge sykdom og fremme helse. God pust er nødvendig for å prestere optimalt. Til og med kroniske smerter kan behandles gjennom pustearbeid.

Måten jeg jobber med pusten er psykofysiologisk. Det betyr at først og fremst guider jeg deg å finne behag i pusten din. På første konsultasjon gjør jeg en vurdering av pusten og nervesystemet ditt. Da begynner vi å jobbe mot et sunnere pustemønster og mot å skape mer kapasitet i pusten og nervesystemet.

Noen ganger jobber jeg manuelt for å løse opp spenninger i pustemuskulaturen. Noen ganger trenger du litt mer bevegelse. Avhengig av målet vil du få forskjellige puste- og somatiske øvelser som skal øves hjemme.

Jeg bruker også biofeedback-verktøy som HRV måling og kapnometer for å VIRKELIG endre pusteatferden din.

Pusteveiledning passer for alle. For slitne, stressede, idrettsutøvere, ledere, de på en helbredende reise og de som er villige til å legge ut på en.

pusteveiledning-sanni

OBS! Pusteveileder er ikke offentlig autorisert helsepersonell. Pusteveiledning er ikke terapi, selv om pusten kan brukes terapeutisk for å fremme både fysisk og psykisk (= holistisk) helse.

Priser


 • Førstegangskonsultasjon 75 min: 900 kr
 • 3 gangers pakke: 2350 kr
 • 5 gangers pakke: 3750 kr

Studenter / pensjonister / lav inntekt: 15 % rabatt på alle prisene

Lengden på pusteveiledningstimen varierer, men er ca 60-75 minutter. Førstegangskonsultasjonen tar 75 minutter.

Du kan betale med kort, Vipps eller i webshop.

Om Sanni


breath-coach-training-sanni

Sanni Parkkinen

pusteveileder, pusteekspert, yogalærer

Sanni Parkkinen er erfaren pustecoach, helsecoach og yogalærer. Sanni utdanner nye pustecoacher i Trondheim og i Finland og er kjent for sin dyptgående, men praktiske tilnærming til pust. Hun har selv tatt utdanning i mange forskjellige pustemodaliteter, jobber tverrfaglig og henter inspirasjon fra bl.a. Buteykometoden, Integrativ Pusteterapi, Breathwork, Yoga, Taoism, Wim Hof, Somatic Experiencing, Feldenkrais og traumeterapi (blant annet). I løpet av de siste årene har hun utdypet sin forståelse av det menneskelige systemet ved å dykke inn i somatisk arbeid og forskjellige kropp-sinn-praksiser. I tillegg studerer Sanni psykologi på NTNU og er entusiastisk for å utforske nevrovitenskap, sinn-kropp forbindelsen og kontaktflaten mellom vitenskap og visdomstradisjoner. Mer om Sanni kan du lese HER.

Takk for et flott forløp. Jeg føler at jeg har fått stort utbytte. Viktigst et større fokus på pusten og mer oppmerksomhet rundt hvordan jeg puster i forskjellige situationer og bruke pusten som en indikator på hvordan jeg har det. Det var fint å finne ut at det lå en tanke bak hvordan forløpet var bygget opp, en fin progression og mange brukbare øvelser/redskap som jeg fortsetter å bruke.

- KLIENT

Da jeg tok kontakt med Sanni hadde jeg glemt hvordan jeg puster normalt og uanstrengt etter mange år med stress og høy arbeidsbelastning. Jeg har lært konkrete teknikker og verktøy som har hjulpet meg å finne roen i egen pust og tilstedeværelse. Ved hjelp av pusten min kan jeg nå kjenne hvordan kroppen har det, sånn egentlig, og justere belastningen i hverdagen etter dette. Anbefales på varmeste.

- KLIENT

Sanni is a great teacher with lots of knowledge and heart. I really liked Sanni's focus on science without losing the spiritual aspect of breathing. 

- VESLEMøy miranda frengstad

Sanni is a wonderful teacher, extremely insightful, open and humble.

- NICOLA MARSH

Allerede etter første samling kjente jeg på min egen kropp at den ble mykere, jeg fikk mer energi og jeg merket ikke at vi gikk inn i mørketida på samme måte som tidligere år.

- KJELLRUN REITAN NORDTØMME

VELKOMMEN TIL PUSTEVEILEDNING!

HEAL YOUR BREATH | HEAL WITH YOUR BREATH | BUILD RESILIENCE

Hvis du lurer på noe eller nøler med å bestille en time, bruk skjemaet nedenfor for å sende meg melding (eller send e-post til sanni(a)mindgrit.no.

Contact Us

We are happy to help you!